Cookie Consent by Free Privacy Policy website

BELLAVISTA, CAN

 

Coneguda botiga de venda de peix (fresc i salat) que ja als anys trenta del passat segle estava instal.lada al carrer de Sant Cristòfor núm. 2. Antoni Bellavista i Miró n’ era el propietari i la botiga era coneguda amb el sobrenom de Can Llavi Tallat.

Altres venedors de peix tenien les seves botigues relativament a prop del mar o també a les immediacions dels mercats (de la Plaça Gra, de la Plaça Xica o de la Plaça de Cuba) que eren els més importants de la ciutat.

Podrien ser Francesc Arnella o Pau Illas (Sant Antoni 38 i 69), Ferriol Sans, Àngela Sala, Joan Gulian, Salvador Lloveras, Teresa Barbena o Cebrià Codina (Sant Joan 57, 72, 47, 79, 75 i 70, respectivament), Ferriol (Avda. Maresme 323), Joaquim Bonany (Sant Onofre 7), Maria Gregori (Sant Francesc de Paula 75), Joaquim Roger de la Cuesta (Camí Ral 212), Antoni Mestres, Josep Bellatriu o Antoni Mestres (Plaça de la Constitució –ara Plaça Gran- núms. 4, 9 i 79), Pere Masjuan (Santa Maria 18), Bonaventura Pujol (Dom Magí 5) i Carme Girabal (del carrer de Sant Cristòfol 16).

 

 

 

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs