Cookie Consent by Free Privacy Policy website

CAPGRÒS

 

Compta amb quasi 30 anys d'experiència en el món de la comunicació i l'edició. Va començar amb la publicació de la primera revista gratuïta en català del país l’any 1984. Actualment edita cada setmana la coneguda revista, amb una tirada de 30.000 exemplars controlats per l'OJD, el portal d'informació i serveis a Internet, també controlats per l'OJD interactiva, i la guia Capgròs de Mataró, en la seva versió digital..

A més de les seves publicacions periòdiques, l'empresa Capgròs s'ha constituït com una empresa de referència de serveis integrals en comunicació, imatge i publicitat. Per això va crear l'agència interactiva Càpsula Media, que ofereix tant serveis de tecnologia a Internet (Webs corporatives, botigues virtuals, comerç electrònic i diaris digitals) com serveis de màrqueting digital i tradicional (campanyes de comunicació, community manager, etc.). El local de la direcció i redacció es troba al carrer de Sant Benet 16-18, així com la seu de Càpsula Media. [1]

 

// Capgròs va ser també el nom d’ una llibreria –creada l’ any 1966- que hi havia al carrer de Sant Rafael, el Torrent. Constituiria un centre d’ interès cultural mataroní en els darrers anys del franquisme i primers de la transició.

 

 

 [1] http://www.capgroscomunicacio.com/ Una altra empresa de similars característiques és “Punta Media”, del carrer de la Coma 2.

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs