CIVIT, PINTURES

 

Empresa de pintures i d’ articles relacionats amb la decoració, que té diferents punts comercials. Es trobava a la Ronda O’ Donnell i després al carrer Narcís Monturiol 17, del Polígon del Cros a Argentona, i al carrer Rosselló 46-48. També, abans, a la Riera 84-86. [1]

El seu propietari, l’ any 1947 decidí convertir la botiga de queviures que tenia en la primera botiga de pintures de la família. Posteriorment se’ n faria càrrec Antoni Civit i Batlle. Als anys setanta, amb diferents majoristes, decidiren formar el grup Espàtula (més endavant grup Pyma) i un xic més tard la fàbrica Pertons.

Altres botigues o tallers de pintura i decoració serien el de Ramon Llibre (a la Muralla de Sant Llorenç 20), L. Cot (al carrer de Santa Teresa 33), Maxidecor (Via Europa 202-218), Josep Mª i Jordi Chiva (carrer Cristina 15), Deco-Art (Camí de la Geganta 43 i Mèxic 46), Drogueria Boter (Barcelona 22), Gómez (Dr. Ferran 31), Ilutex Pinturas (Carrasco i Formiguera 18) i Arc Pintures (al carrer de l’ Estadi 29).

 

 

 [1] http://www.pinturescivit.com/coneix-nos