Cookie Consent by Free Privacy Policy website

CLACK PRODUCCIONS

 

Empresa cooperativa sorgida de Clack Produccions Culturals, una entitat sense afany de lucre constituïda el 2001 a Mataró amb la finalitat de canalitzar inquietuds en l'àmbit de les arts visuals, l'audiovisual, el periodisme i les noves tecnologies. La seva prioritat és la producció de documentals de televisió en el camp de les ciències socials.

La productora Clack també treballa en el desenvolupament de produccions culturals i per altres mitjans de comunicació, particularment per l'edició digital d'El Periódico de Catalunya, on s'ocupa de la producció dels continguts de les dotze edicions locals que té en funcionament el diari.

En els últims cinc anys ha produït molts documentals audiovisuals i ha treballat també amb institucions privades com l'Associació Catalana de Premsa Gratuïta o institucions públiques com la Generalitat de Catalunya, la Diputació o l'Ajuntament de Barcelona.

Actualment té la seu al Cafè de Mar de Mataró, dins el projecte de viver d'empreses d'economia social i cooperativa que impulsa la Fundació Cooperadors de Mataró.

 

 

 

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs