Cookie Consent by Free Privacy Policy website

FABRÉS, PINTOR

 

Pere Fabrés i Parxachs, pintor i decorador, tenia el seu taller i residència al carrer d'Argentona. La casa va ser fundada el 1920. [1] Ell va morir el 1968.

Es va casar en primeres núpcies amb Montserrat Serra i Graupera i després amb Maria Serra i Graupera. Filles seves serien Mª Carme (morta el 2013, als 83 anys, muller de Josep Mª Pons i Cabot, continuador de l' ofici del seu sogre) i de Mª Rosa (morta el 2013, als 78 anys).

Fills de Mª Carme Fabrés i de Josep Mª Pons van ser Joaquim (mort el 2011, casat amb Mª Àngels Serra i Torrent) i Pere (marit de Montserrat Calsapeu i Cantó). [2] Aquests darrers regentarien una important empresa d’ instal.lacions audiovisuals, coneguda precisament amb el nom Fabrés, amb magatzem al carrer Fortuny i seu, ara, al carrer d’ Argentona, on hi havia hagut el taller de pintures.

 

 

 [1] Altres pintors i decoradors del moment, a Mataró, eren Emili Barnada (del carrer de Sant Sadurní), Pere Boquet (Sant Isidor), Josep Casanovas (del Camí Ral), Emili Ferrer (carrer Nou 13), Joaquim Hernández (Sant Benet), Joan Pla (Llauder) i Joan Xaudaró (del carrer d’ Iluro).

[2] Per consultar anunciants per categories, veure www.guiacapgrosdemataro.com

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs