Cookie Consent by Free Privacy Policy website

GARBÍ, GRUP D’ ESPLAI

 

El Grup d’esplai Garbí va néixer l’any 1976 i es va desenvolupar dins d’un marc de renovació de l’educació en el lleure, considerant trets identitaris la llibertat, la laïcitat, la transformació social, l’esperit crític, el respecte, la igualtat, la solidaritat i cooperació i la coherència. També el progressisme, la pluralitat i la sostenibilitat.

És sens dubte un dels més coneguts de Mataró i es trobava al carrer d’ en Palau 40. Després, a la Ronda O’ Donnell, a les Esmandies. [1]

Altres grups d’ esplai de la ciutat són o han estat El Pinyol (a la Rda. Dr. Ferran, a la Parròquia de la Sagrada Família); Buff (a la carretera de Mata, a la Parròquia de Sant Simó i Sant Pau); El Parc (Camí Ral 576); El Rabadà (Rda. Alfons XII 87); El Sot (a la Parròquia de Sant Josep); Els Molins (a Can Clavell); La Llàntia (Galícia 56); “L’ Escletxa” (a la Parròquia de la M. de Déu de Montserrat); Mainada (Sant Cugat 141); Salesians (Puig i Cadafalch 80); Serpentina (Molas 27-29); Volt-Day (Plaça Palau, als locals de l’ església de Sant Pau); Pampayuga (de Cirera); L’ Olla de Grills (al carrer Molas 27) i Xauxa-Xivarri (al carrer de Sant Ramon 15).

 

 

 



[1] http://esplai-garbi.blogspot.com.es/p/qui-som.html

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs