Cookie Consent by Free Privacy Policy website

ISERN, PASTISSERIA

 

Fundada l’ any 1895, era propietat de Narcís Isern, a principis del segle XX. Tenia establiment a la Riera 35 (a la vorera de la dreta, pujant des de la Plaça de Santa Anna, on es situaria més tard la botiga de Mobles Domènech) i a la Plaça de Santa Maria 30. Oferia la possibilitat d’ organitzar tot tipus de banquets. L’ any 1932 fou traspassada a Enric Miracle i llavors es denominà Pastisseria Miracle, pastisseria que després es situà a l’ altra vorera de la Riera.

Altres pastisseries conegudes d’ aquells temps eren Can Torrent (al carrer de Sant Cristòfor, fent cantonada amb el carrer d’ en Pujol); Can Batet (a la Plaça Gran); Can Gudayol i Can Simon (totes dues al carrer de Sant Josep); La Lionesa (al carrer de Barcelona) i Can Font (a la Riera, un xic més avall del carrer d’ Argentona, que seria després Ca l’ Uñó). [1]

 

 

 



[1] Altres pastisseries de la zona centre que han arribat als nostres dies han estat La Vienesa (al davant de Santa Maria i a la Plaça de Cuba); Ca l’ Oms (amb diferents emplaçaments però finalment situada al carrer de Santa Teresa); Can Miracle (avui desapareguda); Ca l’ Uñó (amb nou emplaçament també a l’ altra banda de la Riera) o Can Garriga (a l’ antiga botiga de Can Guideta, al Camí Fondo i al carrer Isern).

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs