Cookie Consent by Free Privacy Policy website

MASSANA, TEXTILliar, dedicada al disseny, producció i comercialització de

 

Empresa mataronina del sector del tèxtil d’ origen familiar, situada al carrer Josep Calvet 50, [1] al denominat Pla d’ en Boet [2]. Originàriament, a l’ any 1958, Miquel Homewear i Calvet va començar les seves activitats tèxtils a la coneguda Torre Llauder (fins el 1968). Després es traslladà al carrer Rosselló i finalment (1979) al Polígon Industrial de la Riera d’ Argentona s/n. Confeccionava peces de roba interior sota la marca “Flautista i a les darreries del passat segle XX tenia una cinquantena de treballadors. És ara un centre de producció i comercialització de prendes, essent el seu principal producte el “Home Wear” per a home, dona i nens. Molt important també seria la línia de llicències “Disney” i “Warner Bros”.[3]

Compta amb una important xarxa comercial de més d’ un centenar de representants, espargits per l’ Estat Espanyol –sobretot- però també per Europa i per diferents països del món.

Actualment Massana Homewear es troba al carrer de Barcelona 48 i Massana Oulet a la Ronda dels Països Catalans s/n (Centre Comercial Can Soleret) i al carrer Rosselló 111, de Mataró.

 

 

 



[1] Per a veure jaciments arqueològics de la zona, cercar i consultar a http://cultura.gencat.cat/invarque/Fitxainvarque.asp?cbComarca_1=+&cbComarca_2=+&cbPoblacio_1=+&cbPoblacio_2=+&cbTipus_1=+&cbTipus_2=+&cbTipus_3=+&cbTipus_4=+&cbCrono_1=09.&cbCrono_2=+&cbCrono_3=+&cbCrono_4=+&Proteccio=+&Cercar=Cerca&NRegistre=1664&idregistre=19764

[2] http://empresite.eleconomista.es/CENTRO-TEXTIL-MASSANA.html

[3] També es localitza en botigues com al carrer de Barcelona 48, a la Rda. dels Països Catalans s/n (Centre Comercial de Can Soleret) i al carrer Rosselló 111. També hi ha botigues a Calella (c. de les Ànimes 3) i a Premià de Mar (Gran Via 111).

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs