Cookie Consent by Free Privacy Policy website

MATARÓ, TELEVISIÓ DE

 

Més coneguda oficialment com M1tv i encara com M1, o també M1 Maresme, és la televisió pública del Maresme. Es tracta d'un mitjà de comunicació de titularitat del Consorci Digital Mataró-Maresme i forma part de l'empresa Mataró Maresme Digital SLU amb seu a Mataró, que va resultar de la fusió entre Televisió de Mataró i Maresme Digital TV. Va començar a emetre el 2010.

El Consorci Digital Mataró-Maresme es constitueix el 12 de desembre del 2006 per a la gestió del canal públic de la televisió digital terrestre demarcació de Mataró (Tl06B, programa núm. 1 del canal múltiple 24). Són socis d'aquesta televisió els Ajuntaments que formen part del Consorci Digital Mataró-Maresme: Mataró, El Masnou, Argentona, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Alella, Vilassar de Dalt, Tiana, Teià, Cabrils, Sant Vicenç de Montalt, Cabrera de Mar, Caldes d'Estrac i el Consell Comarcal del Maresme.. M1tv és una televisió adherida a la Xarxa de Televisions Locals.

Actualment està ubicada al carrer de Tordera, fent cantonada amb el Passeig de la Marina. Durant els primers anys, amb una altra forma d’ entitat jurídica es va localitzar al carrer Los Alamos, compartint seu amb la Galeria d’ Art “Tertre”. Posteriorment es traslladaria a l’ edifici de Can Marfà. I més tard, provisionalment, a l’ edifici del Centre Cívic Pla d’ en Boet.

Cal dir també que des de l’estiu del 2017, m1tv (Televisió de Mataró) i Mataró Ràdio han format un nou ens institucional amb el nom de Mataró Audiovisual. [1]

 

 

 



[1] http://www.mataro.cat/portal/contingut/noticia/2017/09/13634_inauguracio_mataro_audiovisual.html

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs