Cookie Consent by Free Privacy Policy website

MIRALLES, CAN

 

Casa del barri de Cerdanyola, del 1932, que era propietat de Marià García Cid, l’ empresari de Tecofi. Es trobava a la cantonada que formen el carrer del Pla de Bages, el del Penedès i el de la Garrotxa. En el seu lloc s’ hi ha construït un Casal d’ Avis, centre d’ acolliment de persones grans, en un espai remodelat.[1] A les seves immediacions hi havia el “Camino de Frutos”.

Marià García Cid es casà amb Teresa Comas i Tresfí (morta el 1999, als 79 anys). Ell mateix moriria el 2002, als 88 anys.

 

// Miralles era també el nom d’ una botiga situada originàriament al carrer de Barcelona, que es traslladaria posteriorment al Camí Ral 293, amb un temps en què provisionalment es va instal.lar a les Escaletes núm. 9. Dedicada a la corseteria i molt particularment a la venda d’ articles de llenceria, mitges i prendes de roba interior femenina.

 

 

 [1] http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/12-infraestructures/110733-mataro-tirara-a-terra-lantic-mas-miralles-per-fer-hi-un-casal-davis.html

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs