Cookie Consent by Free Privacy Policy website

PUNTO ROMA

 

Punto Roma és una firma mataronina que ofereix moda i articles de tot tipus per a dona, amb gran varietat d’ estils. La seva seu central es troba a Mataró i concretament al carrer Overlocaire 24-28, a la zona de les Hortes del Camí Ral.

D’ altra banda, Punt Roma va obrir el seu primer Outlet, el novembre de 2014. Es tracta d’un local de 1.200 metres quadrats ubicat al Camí Ral 633-635, entre els jutjats i la Porta Laietana. L’espai comercial, de fàcil accés a l’entrada de la ciutat, disposa d’un ampli pàrquing gratuït per facilitar les compres als seus clients.

Actualment Punt Roma té una important presència en el mercat de la moda femenina, amb quasi 200 establiments en tot Espanya i més de 140 punts de venda en molts països del món, com Alemanya, Andorra, Argèlia, Aràbia Sauíta, Bahrein, Xile, Egipte, El Salvador, Emirats Àrabs Units, Eslovènia, Filipines, Guatemala, Irlanda, Jordània, Kuwait, Líban, Malta, Mèxic, Portugal, Qatar, Rússia i Túnez.

Tot plegat demostra el potencial d’ una empresa que té l’ origen a la nostra ciutat i que és emblemàtica avui, en el món del tèxtil. [1]

 

 

 [1] http://www.puntroma.com/es/punt-roma/

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs