Cookie Consent by Free Privacy Policy website

TECNOCAMPUS MATARÓ

 

Parc tecnològic, científic i de la innovació localitzat físicament a les immediacions de la Rotonda de la Laia l’ Arquera (carrer Ernest Lluch, 32), a l’ entrada de Mataró, venint de Barcelona. Va ser construït l’ any 2010 segons projecte de l’ arquitecte Oriol Bohigas i ¨consta de tres grans mòduls o blocs, denominats TCM-1, TCM-2 i TCM-3.

En el primer d’ells s’ hi localitzen les escoles universitàries pròpiament dites que resultaren de la fusió inicial de les antigues Escola Universitària Politècnica (depenent de la Universitat Politècnica de Catalunya) [1] i Escola Universitària del Maresme, a les quals s‘ hi afegí més tard l’ Escola Superior de Ciències de la Salut.[2] (Aquests dos darrers centres són depenents de la Universitat Pompeu Fabra).

Als altres blocs del Tecnocampus s’ hi ubiquen una incubadora d’empreses, diferents dependències municipals i un centre de congressos, així com altres entitats de caràcter públic o privat –con és el cas de CETEMMSA [3]- amb el tema de l’ emprenedoria com a tasca o denominador comú de totes elles.[4]

 

 

 [1] www.tecnocampus.cat/estudis-grau-esupet

[2] www.recnocampus.cat/estudis-grau-escs

[3] http://www.cetemmsa.com/

[4] http://ca.wikipedia.org/wiki/Tecnocampus

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs