Cookie Consent by Free Privacy Policy website

URBANITZACIÓ LA CORNISA

 

També dita sovint Urbanització de Can Bruguera, estŕ situada a la part alta de Mataró i es va iniciar al 1966, si bé els noms dels carrers no s’oficialitzaren en la seva totalitat fins al 1975.

Pel fet de situar-se en una zona enlairada, no és estrany que diferents carrers de la urbanització portin noms de serres o de muntanyes: Montnegre, Céllecs, Matagalls... La urbanització es localitza entre el Veďnat de Santa Rita o de Valldeix fins al mateix Camí de la Cornisa, al peu de la Serra de Can Bruguera. Al centre de la urbanització hi ha les instal.lacions recreatives del C.A.Laietŕnia.

 

// La Urbanització La Cornisa és també una zona residencial, prou coneguda, que comença a les immediacions de Can Xerrac i de l’ ermita de Lorita, a l’ oest del terme municipal de Sant Andreu de Llavaneres. A la part oriental de la urbanització hi ha l’ Església Vella de Llavaneres, ara zona del cementiri de la localitat.

Moltes altres urbanitzacions es localitzen al terme de Llavaneres. Destacaríem l’ Ametllereda, Bellaire, Canafort, Can Amat, Can Mates, el Molí de Vent, Onze Pins, la Roca de la Nau… entre altres.

 

 

 

<<<=== Retorn pŕgina principal Mataró: Noms de llocs