Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Nota: Si llegiu aquest missatge és perquè no podeu visualitzar els arxius CSS vinculats a la pàgina o perquè utilitzeu un navegador que no compleix els estàndards.

Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró

Publicacions


Fulls

És la revista quadrimestral del Museu Arxiu. Es tracta d’una publicació al servei de la història local que s’edita des de 1978. Es fa ressò puntual i crític de les notícies en l’àmbit del patrimoni cultural mataroní i comarcal. Conté estudis, especialment de les èpoques medieval, moderna i contemporània. Conté també articles de documentació i recursos. Per la seva constància, la seva qualitat i el seu to divulgatiu, és una revista definitivament consolidada, referència bàsica per a la historiografia mataronina.


Sessions d’Estudis Mataronins

Publicació que recull les intervencions que es llegeixen en les trobades d’estudiosos i investigadors organitzades pel MASMM. S’hi presenten comunicacions breus i sintètiques sobre aspectes de la història local. La primera sessió es va convocar l’any 1984 i des d’aleshores se n’ha celebrat una d’anual de forma ininterrompuda. Totes les comunicacions són publicades.


Publicacions

Publicacions

 © 2006  Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró  •  Fet amb Xhtml i Css  •  Polítiques de privacitat y cookies